Bine ai venit pe magazinul online Audionova.

TERMENI SI CONDITII

 1. INTRODUCERE

 Proprietarul site-ului este AUDIO NOVA S.R.L. cu sediul în mun. Bucuresti, Strada Ardeleni, nr. 7, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7198/1999, având cod de identificare fiscală RO12058642 (“Audionova“).

 

Site-ul https://magazin.audionova.ro este intretinut si administrat de [a se introduce administratorul siteului] si/sau de parteneri sub-contractati ai acesteia.

 

Produsele și serviciile comercializate prin intermediul acestui site nu sunt destinate revânzării.

 

Folosirea site-ului https://magazin.audionova.ro (“Site-ul”) este echivalenta cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre utilizator a tuturor termenilor si conditiilor, dar si a tuturor prevederilor si a politicilor Site-ului.

 

Recomandam tuturor utilizatorilor siteului https://magazin.audionova.ro citirea cu atentie a acestora.

 

Audionova isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza oricand continutul acestui site, fara o notificare prealabila trimisa clientilor. Clientii accepta in mod expres si implicit ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre Audionova înseamnă acceptarea deplina si neconditionata a conditiilor si politicilor site-ului, impreuna cu orice alte modificari ce pot surveni ulterior.

 

 1. DEFINITII SI TERMENI

 

Vanzator Audionova.

 

Cumparator/Client – poate fi orice persoana fizica care are o varsta de peste 18 ani, o persoana juridica sau orice entitate juridica care acceseaza siteul si efectueaza o Comanda.

 

Utilizator – orice persoana fizica care are o varsta de peste 18 ani sau o persoana juridica, care, prin plasarea unei comenzi prin intermediul Site-ului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

 

Cosul meu – sectiune a Siteului care permite Cumparatorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze;

 

Site – magazinul online gazduit la adresa web https://magazin.audionova.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator catre Cumparator ca urmare a Contractului incheiat.

 

Contract – acesta este reprezentat de contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 

 

Continut –  este reprezentat de:

 

 • toate informatiile care se se regăseesc pe Site și care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, dacă va fi cazul;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

Document – prezentele Termene si Conditii.

 

Comunicari Comerciale – se referă la orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Audionova, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

Descriere – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

 • Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 

 • Dupa efectuarea Comenzii Vânzătorul va transmite o notificarea catre Cumparator, aceasta având rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

 • In considerarea unor motive temeinic justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In cazul in care modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon pus la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

 • Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

 • Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Audionova de a contacta Cumpărătorul.

 

 • Prin utilizarea formularului de contact, Cumpărătorul permite Audionova sa contacteze Cumpărătorul prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

 

 • Audionova isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe Site sau cu un contract incheiat cu un Cumpărător, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 

 • Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului încheiat cu persoana Cumpărătorului, Cumpărătorul având obligația să le studieze înainte de plasarea unei Comenzi.

 

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

 • Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumpărător.

 

 • In cazuri temeinic justificate Audionova isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza comportamentului sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Audionova. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul se poate adresa catre Audionova, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

 

 • Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

 • Audionova poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

 • In situația platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

 • Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 • Audionova poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care Audionova are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

 

 • Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Cumparatorului.

 

 • Audionova poate limita unuia sau mai multor Cumparatori, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat.

 

 • In descrierea produselor si/sau serviciilor Audionova isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 

 • Facem eforturi pentru a ne asigura ca preturile trecute pe Site sunt corecte, insa, din cauza unor erori sau disfunctionalitati tehnice, pot exista situatii in care pretul afisat sa nu fie cel corespunzator. Daca apar erori si unele produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a Comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata si se va recurge la procedura de restituire a sumei platite.

 

 

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

 

 • Vanzatorul are posibilitatea de a cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

 • Intregul Continut al site-ului https://magazin.audionova.ro, astfel cum este definit in prezentul Document, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, se află în proprietatea exclusiva a Audionova, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

 • Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original Audionova, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Audionova asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Audionova.

 

 • Orice Continut la care Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Audionova si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Audionova cu referire la acel Continut.

 

 • Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului Document.

 

 • In situația in care Audionova confera Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza in baza unui acord distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Audionova pentru respectivul Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

 • Niciun Continut transmis catre Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Audionova si/sau al angajatului/colaboratorului Audionova care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

 • Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 1. COMANDA ONLINE. COMANDA TELEFONICA

 

 • Cumparătorul poate efectua o comanda pe site-ul https://magazin.audionova.ro in urma completarii datelor inscrise in sectiunea “Billing Details”.

 

 • Cumpărătorul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe Site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.

 

 • Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si “Comanda emisa”.

 

 • Prin finalizarea comenzii Cumprătorul consimte ca Audionova poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Audionova si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

 

 • Audionova poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situații:
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vânzător, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Vânzătorul si/sau partenerii acestuia;
 • realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;

 

 • Clientul poate renunta la o comanda efectuata, in conditiile prezentului Document si sub rezerva dispozițiilor legale aplicabile;

 

 • In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul Audionova, suma aceasta va fi returnata de catre Audionova in maximum 14 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

 

 • In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre Audionova, din culpa sa sau din culpa unui tert, Audionova va informa Clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.

 

 • Clientul nu are dreptul si posibiliatea de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.

 

 • Detaliile de livrare a produselor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Audionova, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

 • In cazul in care un Cumparator isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Cumparator dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

 

 • Comanda reprezintă oferta Audionova de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de către Audionova;

 

 • Acceptarea comenzii dumneavoastră se face in momentul in care va notificăm pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în format electronic.

 

 • Disponibilitatea unui Produs va fi afisata pe Site dupa cum urmeaza:
 • “in stoc”– produse care sunt fizic in depozitul Audionova;
 • “stoc limitat”– mai putin de 3 produse in  depozitul Audionova;
 • “in stoc furnizor”– Produsul nu este disponibil in stocul Audionova. Daca inregistrezi o Comanda pentru un Produs care are in dreptul lui “in stoc furnizor”, termenul de livrare a comenzii se mareste la 48h – 72h. In cazul in care produsul nu va fi disponibil nici la furnizor, un operator Audionova te anunta telefonic sau prin email de acest lucru, iar comanda se va procesa NUMAI dupa raspunsul tau.
 • “la comanda”– Bunul nu este disponibil in stocul Audionova si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului.
 • “produs indisponibil”– Produsul nu este disponibil in stocul Audionova.

 

 • Comanda telefonica. Cumparatorul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice utilizand numarul afisat pe Site.

 

 • Sectiunea “Cum cumpar” face parte interganta din prezentul Document.

 

 1. Livrarea comenzilor
  • Livrarea catre Cumparator a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Cumparatorului Audionova, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe Site si numai cu respectarea intocmai a prezentului Document. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Cumparatorilor Audionova, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului Document. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Cumparatori Audionova prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

 

 • Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea in stoc, si in 3-7 zile lucratoare pentru comenzile in care cel putin 1 produs din cele comandate nu se afla in stoc. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Audionova va informa Clientul prin e-mail sau telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Cumparatorul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese.

 

 • Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 de lei costul serviciului de transport este in valoare de 19 lei ce se adauga la valoarea cosului. Pentru comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 200 de lei serviciul de transport este gratuit.

 

 • Audionova livrează în orice localitate din România.

 

 • Estimările de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, însă Audionova nu poate garanta un termen sau interval de livrare. Audionova va încerca de fiecare dată să anunțe Cumparatorul atunci când există posibilitatea întârzierii livrării, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare telefonică sau prin email.

 

 • Expedierea comenzilor cu livrare națională se face prin intermediul firmelor de curierat URGENT CARGUS

 

 1. Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

 

 • Cumparatorul Audionova poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:
 • Coletul prezinta deteriorari severe;
 • Produsele au fost livrate / facturate gresit;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • Produsele nu corespund descrierii;

 

 • Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Audionova ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

 

 • Clientul se obliga sa notifice catre Audionova intentia sa de a returna produsele achizitionate prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.

 

 • Clientului care a notificat Audionova ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, Audionova, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.

 

 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al Cumparatorului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.

 

 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

 

 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Cumparator, nu se ramburseaza.

 

 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Cumparator exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care Audionova va suporta contravaloarea transportului.

 

 • Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat trebuie sa fie intacte, sigilate.

 

 • Politica de Retur a Siteului face parte integranta din prezentul Document.

 

 

 1. CONFIDENTIALITATE

 

 • Audionova va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

 

 • Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

 

 • Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Audionova nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

 1. COMUNICARI COMERCIALE
  • In momentul in care, Utilizatorul acceseaza Site-ul, accepta Documentul (Termeni si Conditii) prin bifarea optiunii “Accepta Termenii si Conditiile Generale” si se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de e-mailuri si apeluri telefonice din partea Audionova, dupa ce furnizeaza aceste date.

 

 • Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, prin contactarea Vanzatorului.

 

 • De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin contactarea Audionova.

 

 1. FACTURARE – PLATA 

 

 

 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

 • Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Audionova, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin transmiterea facturii la adresa de e-mail mentionata de Cumparator la plasarea comenzii.

 

 • Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a furniza date corecte in vederea primirii de informatii din parte Vanzatorului cu privire la Bunurile sau Serviciile pe care la achizitioneaza de pe Site.

 

 • Pretul Bunurilor si Serviciilor nu includ costul transportului. Acesta va fi adus la cunostinta Cumparatorului la momentul plasarii Comenzii.

 

 • Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata prin plasarea comenzii.

 

 • Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Audionova si nici nu vor fi stocate de catre Audionova, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat la momentul efectuarii platii.

 

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 

13.1  Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

 1. RASPUNDERE

 

 • Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

 • Prin utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii Continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 

 • Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Utilizatorilor/Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 

 

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1  Va rugam sa parcurgeti Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care se poate regasi pe Site si care face parte integranta din prezentul Document.

 

 

 1. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR
  • Vezi Politica de Cookies, care se poate regasi pe Site si face parte integranta din prezentul Document.

 

 

 1. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR
  • Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic la numarul afist pe Site, prin sectiunea “Contact” sau prin email la adresa office@audionova.ro

 

 • Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 7 zile lucratoare.

 

 • Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Audionova prin aceste acțiuni.

 

 1. FORTA MAJORA

 

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

18.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

 

19.1  Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

De asemnea, pentru soluționare on-line a litigiilor rezultate din tranzacționarea on-line, se poate folosi platforma de solutionare on-line a litgiilor ce se poate regasi la adresa:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO%C2%A0.

 

De asemenea, aveți dreptul de a informa Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (”ANPC”) despre eventualele nemulțumiri la adresa produselor/serviciilor nostre, regăsind datele ANPC pe site-ul https://anpc.ro/.